machetedidactice.com

Machete didactice – Ofertă la machete didactice acum, la început de an

A reînceput școala. După o perioadă destul de lungă de vacanță s-a reluat activitatea. Provocările sunt foarte mari pentru toată lumea, dar pentru cadrele didactice care în această perioadă au de susținut examene de grad, lecții și ateliere deschise, poate fi de multe ori un efort epuizant.
Împreună cu dvs și pentru  dvs am creat până acum un număr însemnat de machete, platforme educaționale, ansambluri și compoziții menite să ajute copiiî să se dezvolte. La toate evenimentele la care am fost prezenți : lecții de grad I sau II, Cercuri Pedagogice, Inspecții intermediare sau de definitivat, aceste lucrări au fost extrem de bine primite iar calificativele maxime.  Câteva exemple sunt atașate, dar mult mai multe îsi așteaptă rândul pe masa de creație pentru întalnirea miraculoasă cu cei mici.

Despre dinozauri și lecții de grad I

material-dino4

Cine a zis miau, la o lecție de grad1 ?

dsc_2550

Un castel ce te poate scoate din încurcătură

dscn4746

Puișorul îngâmfat

puic899orul-c3aengc3a2nfat-8mart20152

Să fim puțin atenți la un Cerc Pedagogic unde s-a vorbit despre Româniadscn4989

Ajut-o pe Scufița Roșie să găsească drumul către casa bunicii – joc didactic * Proiect de grad I

materiale-didactice-nov20158

O machetă inspirată poate aduce un câștig important  de timp pentru dvs, poate fi o punte  eficientă și plăcută de comunicare  cu copiii, poate stimula și provoca gândirea creativă a celor dragi dar încă mici.
Așadar, celor care sunt ceva mai hotărâți vreau să le fac o surpriză:
primele 3 lucrări contractate începând cu 15 Ianuarie beneficiază de un discount de 30% . Mai mult, pentru toate lucrările contractate până la 31 ianuarie, se organizează o tragere la sorți unde cineva norocos dintre dvs va beneficia de un discount de 75% pentru lucrarea sa.

Ce spuneți: sună interesant?

Lasă un răspuns

5 gânduri despre “Machete didactice – Ofertă la machete didactice acum, la început de an”

%d