machetedidactice.com

Machete didactice – Amenajări pentru o clasă din ciclul primar. Clasa a IV-a

Dacă anul trecut am lăsat clasa în care învață Luca mai la final, pentru că așa se întâmplă de fiecare dată, acum am reușit să mai fac unele completări/ modificări, la sugestia doamnei învățătoare.

Despre cum a arătat clasa anul trecut puteți citi aici. Acum, fiind mai multe noțiuni de gramatică, doamna a dorit să afișeze aceste reguli, asta pentru a exista și un impact vizual permanent.

Materiale septembrie 201521

Așadar am mai confecționat trei aviziere pe care se vor odihni regulile cu pricina. Precum se știe, anul trecut am confecționat și două asemenea afișiere, unul pentru pictură și altul pentru abilități practice, pe acestea putând fi expuse lucrările copiilor.

Detalii despre ele puteți citi aici.

După câte discuții tot am auzit despre modul în care se fac aceste amenajari, despre utilitatea  lor sau despre faptul că se încarcă prea mult clasele fără a fi expuse lucrările copiilor, cred că am găsit o modalitate de a împăca și îmbina aceste două cerințe.

După cum spuneam, idei sunt, dar trebuie puse în practică. Fiecare după gustul și priceperea de care dă dovadă. Inspirație multă și spor la carte!Materiale septembrie 201522

 

Lasă un răspuns

%d