machetedidactice.com

Machete didactice – Ce alegi pentru a-ți decora sala, în toamnă? Iată o idee!

Spuneam, și nu o dată, că există o infinitate de modalități de a-ți decora sala de grupă sau clasă, în care te joci, lucrezi și înveți, alături de copii.
Mie mi-a plăcut uniforma doar la școală, că în altă parte nu-i văd rostul. Așa că îmi doresc să realizez materiale diverse și, dacă se poate, să nu repet modelele.
Am întâlnit în multe locuri în care am fost, o sumedenie de decorațiuni identice, care nu-ți povesteau nimic despre personalitatea celor care-și desfășurau activitatea acolo. Eu cred că fiecare are un mod de-a fi, preferințe și simpatii, iar acest lucru nu are cum să nu se regăsească și în ambient. De aceea, am tot pledat pentru lucrurile personalizate, pentru că ideile sunt infinite, iar punerea lor practică, nu de nerealizat. Se pot confecționa machete, materiale, după dorința educatorului sau învățătorului, unicat. Iar prețurile nu sunt de nesuporta. Unde mai pui că se pot stabili tot felul de strategii care să fie îmbrățișate și agreate de ambele părți.

În acest sens și pentru a veni în întâmpinarea celor rostite mai sus, am confecționat un colțișor de toamnă. Se poate adapta și completa cu multe. Depinde de creativitatea și disponibilitatea fiecărui.

Materiale didactice iulie2015

Materiale didactice iulie20151

Materiale didactice iulie20153

Detalii tehnice:
dimensiunea copacului este de 1 metru, înălțime
dimensiunea ariciului este de 50 centimetri
dimensiunea fetiței cu umbrela multicoloră este de 80 centimetri
materialele mărunte – ciupercile sunt de 25 centimetri

Spor și inspirație maximă! Și, vacanță plăcută!

Lasă un răspuns

%d