machetedidactice.com

Când lucrușoarele făcute de tine pleacă odată cu o fărâmă din sufletul tău

Concursul pe care l-am lansat acum câteva săptămâni mi-a facilitat întâlnirea, chiar dacă virtuală, cu persoane pe care le așteptam. De ce spun asta: pentru că sunt momente când viața hotărăște că trebuie să relaționezi cu oameni cu care poți realiza proiecte frumoase și de pe urma cărora să poată beneficia cât mai mulți.

Datorită faptului că activitatea mea are deschidere către copii, perioada aceasta de formare este extrem de importantă și trebuie de intervenit cât mai mult cu putință. A nu se înțelege că se dorește intratul cu cizmele în viața nimănui ci doar a face procesul de cunoaștere mai atractiv și mai interesant.

Așadar, Loredana Negroiu, îți mulțumesc pentru deschiderea și buna dispoziție pe care ai adus-o acum, pe final de an școlar, când multă lume este deja sătulă, obosită și plictisită de tot și de toate. Ai fost așa, ca o bulă de oxigen proaspăt prin rostirea planurilor tale de viitor, prin elanul, prin dorințele și bunele intenții.

Am confecționat una dintre cele mai mari machete pe care le-am făcut vreodată și mi-aș dori, ca ea să rămână în mintea fiecărui copilaș ce va avea ocazia să o vadă și să lucreze cu ea.

DSCN2479

Așadar, uriașul din imagine are înălțimea de 2,20 metri, și în ciuda acestui fapt este foarte prietenos, aidoma personajului scris de Roald Dahl. 🙂 Dornic de a deschide apetitul copiilor pentru minunată și fascinanta alcătuire a corpului omenesc, această machetă te poate face să descoperi multe din aceste taine, completând, în funcție de subiectul abordat, partea dorită. Se pot țese venele și asterele, se poate reface traseul unui dumicat de mâncare și … câte nu se pot realiza. Cartolinele pe care le-am atașat, vor fi adăugate după discuțiile avute cu cei mici.

Cartoline organe omenești

DSCN2482

În rest, ce să mai zic? Mi-aș dori colaborări cât mai fructuoase și cât mai atractive. Și, da, mi-ar plăcea ca în această vară, atunci când voi veni la Brașov, să ne întâlnim, dacă se va putea. Mi-ar face o deosebită plăcere!

Vacanță minunată, dascăl iscusit!

Materiale iunir 2015

Lasă un răspuns

%d