machetedidactice.com

Machete didactice – Cumpără machete de 99 lei și ai ocazia să-ți decorezi, GRATIS, întreaga sală de grupă. Sau clasă!

Și uite așa, la final de primăvară, când salcâmii sunt în floare, mi-a venit această idee trăznită, ce îmi doresc să vină în întâmpinarea dorințelor dumneavoastră de schimbare. De primenire.

Oferta mea sună așa:

Prin achiziționarea unor machete (aici pot intra mai multe, în funcție de dimensiunea lor), în valoare de 99 lei, participați automat, la o tragere la sorți.

Premiul acestei trageri sună așa:

vă confecționez, GRATUIT, toate materialele necesare înfrumusețării unei săli de grupă, sau clasă. Mai exact, aceste materiale sunt:

reprezentarea anotimpurilor, prin patru elemente distincte (primăvară, vară, toamnă, iarnă)

copii anotimp toamna

reprezentarea celor șase centre de la responsabilități (joc de rol, nisip și apă,construcții, bibliotecă, știință, artă)

DSC_0507

un avizier necesar prezenței

Materiale aprilie 20152

calendarul naturii

dsc_3889

Dacă există participante ce nu activează în sistemul de învățământ, fie el de stat sau particular, și lucrează alături de copii, acasă, voi confecționa următoarele machete:

ciclul de viață a unei insecte sau animal

 

caruselul emoțiilor (un carusel și cartolinele ce vor fi puse pe el)

Materiale aprilie 20157

Harta României harta 6

o poveste (la alegere)

Puișorul îngânfat 8mart20152

În afara de achiziționarea acestor machete, în valoare de 99 lei, participanții sunt rugați să distribuie această postare, dar și să lase un comentariu, despre ei, despre machete, despre așteptări ori dorințe, sau orice altceva cred ei de cuviință că trebuie scris. La alegere! 🙂 O singură rugăminte am: abordarea să fie constructivă.

Tragerea la sorți va avea loc pe 7 iunie, iar în urnă vor intra numele tuturor persoanele ce au comandat, și achitat, aceste machete.

În speranța că oferta mea vă va suscita interes, vă aștept cu drag!Materiale mai 2015

P.S. Machetele sunt puse orientativ. În funcție de necesitățile câștigătorului, vom adapta felul și dimensiunile necesare, în așa măsură ca ele sa fie utile și să se potrivească spațiului pe care urmează a fi expuse.

P.S.2 Pentru a fi mai explicită, deoarece am observat unele nelămuriri în rândul celor care au citit această postare. Pentru achiziționarea unor machete de 99 lei, ai posibilitatea, prin tragere la sorți, să câștigi următoarele piese: anotimpurile – 4 bucăți, pentru fiecare anotimp, o reprezentare. Apoi se adaugă: 6 (șase) bucăți (machete) necesare responsabilităților, o bucată avizier prezență și o bucată calendarul naturii. Modelele și dimensiunile le voi stabili cu cel sau cea care le va câștiga, pentru ca aceste machete să se muleze pe dimensiunile respective dar și pe numele grupei sau clasei respective.

Datele mele de contact sunt trecute în stânga sus, a paginii de blog.

Lasă un răspuns

%d