machetedidactice.com

Uite că a venit!

Uite că a venit! Cine? Păi primăvara, nu așa scrie-n calendar?
Da, scrie, și se pare că eu am avut astăzi ocazia să o privesc, chiar dacă doar preț de câteva minute. 🙂
Primăvara asta o aștepți și te pregătești pentru sosirea ei, dar nu știu cum se face, că tot nepregătit te prinde. O fi ea așa de iscusită în această direcție, că altfel nu-mi explic!
Ai tendința să spui că toate primăverile sunt la fel. Ei bine, pentru mine, anul acesta primăvara este, cu câteva excepții, total diferită.
În primul rând sunt mamă student, ceea ce explică explozia asta de culoare! Apoi, este prima primăvară prin care merg la braț, cu minunatele mele colege de la Literatura de azi. Nu pot omite faptul că  intru în acest anotimp cu colaborări mai frumoase în ceea ce privește machetele mele. Dragele mele machete!
Există o constantă în primăverile mele, de mulți ani: aceea a prezenței soțului meu, cel care în familia noastră, este vestitorul ei. Fiind primul aniversat al primăverii, nu pot să nu-i reamintesc de însemnătatea lui în viețile noastre. 🙂
Vă doresc tuturor, o primăvară care să se muleze pe sufletele voastre!

DSC_2825

DSC_2826

P.S. Povestea acestor gherghefuri o voi spune în zilele ce urmează. Este o pasiune mai veche, redescoperită și cosmetizată, grație celor de la O lume mică. Ei au fost aceea care mi-au demonstrat, că goblenurile arată minunat chiar dacă rămân pe cadrul lor. Odinioară, după ce acesta era terminat, își găsea locul într-o ramă. Modelul de față are mai mulți frați, și veți vedea ce diferiți sunt! 🙂

Lasă un răspuns

2 gânduri despre “Uite că a venit!”

%d