machetedidactice.com

Machete didactice – Hansel și Gretel – material pentru o scenetă

Provocările noi sunt benefice pentru toată lumea. Aduc un plus de nou și îți pun mintea la contribuție pentru a găsi modalități adecvate de a concretiza activitatea propusă.

Am realizat de-a lungul timpului tot soiul de machete iar fiecare dintre ele, în ciuda percepției unuia și altuia, a fost confecționată cu simț de răspundere, cu drag și cu pasiune, multă pasiune. Am purtat nenumărate discuții cu colaboratoarele mele pentru a înțelege de ce anume au nevoie și de a veni în întâmpinarea lor cât mai bine. Îmi plac aceste dialoguri, foarte mult. 🙂

Uite așa, a venit rândul să confecționez un material pentru niște copilași ce au de pus în scenă un  teatru. Numele piesei este Hansel și Gretel.

DSC_2623 (2)

Mie mi-a revenit sarcina de-a confecționa casa părintească a acestor doi copilași, nu cea a vrăjitoarei, casa care era făcută din turtă dulce și cuptorul în care trebuia aruncată vrăjitoarea cea rea.

DSC_2625

După atitudinea și manifestarea lui Luca, cred că am reușit. Nu pot spune de câte ori s-a „aruncat” în acest cuptor!

DSC_2592 (3)  DSC_2604 (3)

Aștept cu nerăbdare vești despre cum s-a desfășurat activitatea. Până atunci doresc să-i mulțumesc doamnei Veronica pentru oportunitatea de-a lucra și așa ceva. A fost o adevărată plăcere! 🙂

Materiale feb2015

Lasă un răspuns

2 gânduri despre “Machete didactice – Hansel și Gretel – material pentru o scenetă”

%d