machetedidactice.com

Activități educative copii – Când toată lumea face prăjituri, noi facem … felicitări!

A fost o perioadă foarte aglomerată și numai nu mai ajungeam să confecționăm felicitările așa cum am făcut în ceilalți ani. Eu am rămas fidelă trimiterii lor prin poștă, pentru că are un farmec aparte acest lucru. Una e să-ți bată poștașul la usă și alta este să găsești un mesaj pe ecranul calculatorului sau al telefonului.

Confecționarea lor este un prilej de bucurie și de gânduri bune îndreptate adrisantului. Mă gândesc ce anume l-ar putea încânta și ce formă să aibă urarea din acest an. Poate unii consideră asta un lucru sau o îndeletnicire mai puțin plăcută, dar mie grozav îmi place și nu le fac niciodată de mântuială. Dar cred că am mai spus acest lucru și nu o dată 🙂

Confecționez felicitări de An Nou – video

Felicitări Anul Nou3 colaj

Chiar dacă vor ajunge după Crăciun, până la final de an urările noastre vor poposi în casele destinatarilor. Anul acesta am dorit a trimite mesaje scrise colaboratorilor mei, celor care au avut încredere în gusturile și abilitățile mele de manufacturier. Le mulțumesc frumos și doresc să le transmit că tot ceea ce a plecat din casa mea nu a fost la întâmplare și nici că așa a trebuit să fie. M-am străduit să vin în întâmpinarea dorințelor solicitanților și chiar dacă întrebările au fost foarte multe la număr, scopul a fost doar unul singur: o bucurie de ambele părți.

Felicitări Anul Nou colaj

În demersul meu am primit o mână de ajutor și de la Luca, ce în vacanță fiind, a avut chef de „meșterit” alături de mine.

Felicitări Anul Nou1 colaj

Vă doresc un An Nou cu tot ce este mai bun, cu tihnă și bucurii, cu vise devenite realitate dar și cu multă, multă sănătate. Sper ca 2015 să aducă o colaborare mai susținută și mai variată, pentru că numai din colaborări câștigă toată lumea.

Vă mulțumesc și vă îmbrățișez cu drag, chiar dacă pe cele mai multe dintre dumneavoastră nu v-am văzut niciodată. Dar ne-am auzit! <3

Felicitări Anul Nou2 colaj

Lasă un răspuns

3 gânduri despre “Activități educative copii – Când toată lumea face prăjituri, noi facem … felicitări!”

%d