machetedidactice.com

Machete didactice – Aviziere pentru școlărei

DSC_0462

Am ajuns la concluzia că avizierele confecționate din acesta material, despre polistiren vorbesc, sunt foarte comode, practice și ușor de folosit. Faptul că se poate interacționa cu ele atât de facil și aici nu mă refer doar la educator, învățător sau profesor și elevii, oricât de mici ar fi, le sporește această utilitate.

A venit rândul sălii de clasă în care învață Luca să primească hăinuțe noi, pentru că, așa cum se întâmplă de obicei, pe tine te lași mai la urmă. A fost și faptul că doamna lui învățătoare este o femeie foarte rezervată și discretă și nu a dorit să mă solicite, până la urmă eu fiind aceea care am venit în întâmpinarea acestei probleme. Mă durea sufletul să confecționez pentru atâtea săli și să rămână tocmai sala clasei a III a A.

DSC_0457DSC_0460

Mărimea lor este suficientă: au 1 metru pe 1 metru. Așa, pe ele încap mai multe fișe fie ele la limba română, matematică sau la ce materie mai sunt folosite. Este lesne de înțeles că se pot confecționa la dimensiunea dorită.

Machețelele mici sunt detașabile și se pot schimba în funcție de sezon sau de tema abordată.

Pentru un aer școlăresc, am mai confecționat o machetă elevă, ce are rolul de a supraveghea și completa aceste aviziere. Este înaltă de 60 centimetri și pregătită pentru noul an școlar.

DSC_0452

DSC_0454

Spor la carte să aveți!

Lasă un răspuns

%d