machetedidactice.com

O alternativă de concediu reuşit la malul mării? Apartamentul Sunshine Mamaia Nord

DSC_8374

În viziunea noastră, concediul de vară trebuie să cuprindă musai şi câteva zile la mare. Din anul 1986 (pare super îndepărtat) nu a existat an în care să nu văd marea. Că a fost Marea Neagră, Marea Adriatică, Marea Egee tot mare se chema.
Am avut prilejul să fim cazaţi în condiţii excelente iar la o simplă întrebare recapitulativă, pentru Răzvan cel mai frumos a fost la Hotelul Golden Coast din Antalya.

Pentru mine, contează cum se simt copii şi cum decurge timpul scurs acolo.

Iată că anul acesta s-a ivit o nouă alternativă extrem de atractivă şi deloc de neglijat.

Apartamentul Sunshine Mamaia nord se vrea garantul unei reuşite de vacanţă.

Dar cum este acest apartament? În primul rând este unul nou, din toate punctele de vedere. Începând de la construcţie, blocul fiind nou, la tot ceea ce se găseşte în interior.

Este alcătuit din două camere: un living şi un dormitor.

Living intim si cochet (16 m pătraţi), luminos, cu aer condiţionat, canapea extensibilă 140 x 190, pat extensibil 90 x 190, set bibliotecă, comodă si TV.

Camera veselă şi primitoare, cu elemente de design de culoare portocalie, culoare energică şi stimulativă menită să vă asigure o vacanţă plină de bună dispoziţie într-un ambient yang.

DSCF9691  DSCF9692

DSC05919   DSC05920

Dormitor mare (19 m pătraţi), luminos, cu aer condiţionat, pat matrimonial 180 x 200, pătuţ copil 70 x140, dulap 5 uşi, comodă şi tv.
Camera mare, luminoasă si spaţioasă, cu elemente de design de culoare verde, culoare revigorantă şi relaxantaă menită să vă asigure o vacanţă liniştită şi relaxantă într-un ambient yin.

Pe lângă living şi dormitor există o bucătărie, o baie, dar şi o terasă. Aceasta din urmă va fi martora multor clipe petrecute alături de familie şi asta pentru că oferă un cadru special pentru înlesnirea acestui lucru 🙂

Bucătăria  (7 m pătraţi), separata, complet utilata; cuptor microunde, prăjitor pâine, filtru cafea, mașină spălat vase, plită+cuptor, frigider mare.

Baie separată (6m pătraţi ) cadă de baie, maşină de spălat rufe.

Terasa mare (23 m pătraţi),  cu loc de luat masa, măsuta pentru copii, gratar. loc pentru uscarea rufelor.

Poziţionarea apartamentului reprezintă un avantaj, deoarece este foarte aproape de mare.

Apartamentul Sunshine este situat în partea de nord a staţiunii, într-un nou cartier din Mamaia Nord, situat între Hanul Piraţilor şi Taberele de copii de la Năvodari. Accesul la amplasamentul apartamentului se face de pe comunicaţia Constanţa- Mamaia- Năvodari, Dn. 86, strada D4, nr.13-15, în faţa pensiunii Dovi, într-o zonă liniştită de vile, la 150 m de plajă. Apartamentul nostru este situat la parter, fiind uşor de accesat pentru familiile cu copii mici, care se deplasează în cărucior, dar fiind şi potrivit celor care doresc să vină la mare având bicicletele în bagaj, datorită terasei care dispune de un spatios loc de depozitare.

Apartamentul este situat la 5 minute de mers cu maşina de staţiunea Mamaia, fiind într-o zonă liniştită şi foarte bună pentru relaxare. De plajă vă despart 3 minute de mers pe jos sau puteţi merge cu maşina sau cu bicicletele şi veţi ajunge în 30 secunde. Caracteristicile plajei sunt aceleaşi cu cele din staţiunea Mamaia, respectiv nisipul foarte fin si intrarea in apa foarte lina.

Plaja nu este atât de aglomerată ca cea din Mamaia, iar aici veţi regăsi aspectul mai sălbatic al plajelor de odinioară. Mai noi se vehiculează numele de VaMaia pentru această plajă.

Şi iată cum în drumul nostru dinspre litoralul bulgăresc, am avut prilejul să facem o oprire în acest minunat loc, proprietarii fiind acolo. Cum a fost? Scurt! Mult prea scurt!

Am avut răgazul să stau de vorbă cu Alina, draga şi minunata mea prietenă! Copiii s-au jucat şi drăgălit, iar tăticii au vorbit despre ale lor. Fiecare cu tronsonul lui de vârstă şi totuşi cu toţii împreună!

DSC_8370 DSC_8373

Pe plajă am avut prilejul să găsim o privelişte cum nu credeam că vom vedea curând pe litoralul nostru. O mare foarte, foarte curată! Cu o sumedenie de peştişori ce se învârteau printre picioarele noastre. Crabi minunaţi şi scoici felurite. Posibilitatea să auzi de pe plajă marea şi forfota valurilor şi nu muzică stridentă şi sâcâitoare!

DSC_8377 DSC_8378

DSC_8383

DSC_8384  DSC_8385

Cât despre prietenia mea cu Alina, ea este foarte preţioasă! Cuprinde un melanj de mare şi munte, un amalgam de preocupări și gusturi comune, dar şi idei diferite. Cine are un prieten adevărat ştie care sunt sentimentele unor astfel de trăiri.

DSC_8389

Dacă veţi dori şi alte informaţii le veţi găsi pe blogul dedicat acestui subiect  Apartament Sunshine Mamaia Nord. Acolo, Alina are mai multe detalii legate de activităţile pe care le puteţi avea pe perioada şederii la mare. Şi sunt interesante!

Nu este rău să aveţi mai multe alternative în ceea ce priveşte locaţia aleasă pentru o vacanţă la mare. Aşa, paleta este mai vastă şi şansele de reuşită sporite.

Vă doresc inspiraţie maximă în alegerea destinaţiilor de vacanţă, dar pentru Marea Neagră, Apartamentul Sunshine este similar cu reuşita! Şi până nu încercaţi nu aveţi de unde şti!

DSC_8387

Lasă un răspuns

2 gânduri despre “O alternativă de concediu reuşit la malul mării? Apartamentul Sunshine Mamaia Nord”

%d