La mulţi ani! tată a copiilor mei

Imagine

Iată că mărţişorul ne-a bătut în geam şi odată cu el a sosit şi aniversarea ta. Trebuie să fii special, ca Dumnezeu să aleagă ca dată a venirii tale pe lume, exact la începutul calendaristic al primăverii.

Mă duce gândul la verde crud! Ai să fii verde toată viaţa! La spirit şi suflet, cu sigurantă!

Sunt atât de multe de spus şi la fel de multe de păstrat. De păstrat pentru a putea fi savurate în tihnă, pe-ndelete, dar pe furiş. Pe furiş pentru a nu împărtăşi cu alţii.

Imagine

Cum ne-a fost?

De la bine, la foarte bine în sus. De la suportabil la … suportabil. De la emoţie la enervare, tur-retur. De la freamăt la savoare!

Per total minunat!

Te iubesc pentru că eşti bun!

Te iubesc pentru că eşti tandru!

Te iubesc pentru că ştii să te regrupezi atunci când este nevoie!

Te iubesc pentru că eşti tatăl copiilor mei, copii pe care atât de mult mi i-am dorit şi ni i-am dorit!

Imagine Imagine

Întâlnirea noastră a fost un joc al destinului, un joc pe care acum mă bucur că am ales să-l joc. Regulile la start au diferit foarte mult de ceea ce a urmat, însă poate aici este toată sarea şi piperul comuniunii noastre. Pronosticurile au fost infirmate! Când ceva nu este premeditat , savoarea este diferită!

Imagine Imagine

Vreau să ştii că sunt fericită! Sunt fericită pentru că viaţa noastră este aşa cum este, că am fost feriţi până acum de lucruri greu de dus şi greu de gestionat şi aici mă refer la boli, că suntem capabili să ne bucurăm de lucruri mărunte şi de oameni dragi.

Am trecut prin multe şi cu siguranţă vom mai trece, însă dacă suntem un întreg, vom putea gestiona altfel. Vom putea  tinându-ne de mână,purta pe umeri când unul când altul tot ce ne va fi dat, bune, rele. Dar, nu-i aşa, că avem un scop comun şi anume să ne creştem copiii şi să ne bucurăm de ei atât cât vom fi în viaţă?

ImagineImagine Imagine

Imagine ImagineImagine

Şi eu spun că dacă am rezistat până acum, vom putea s-o mai facem!

Îţi doresc multă sănătate, tihnă, bucurie şi înţelepciune. Alături de noi.

Te iubesc, ştii tu cum… în felul meu!

Imagine

Lasă un răspuns

13 gânduri despre “La mulţi ani! tată a copiilor mei”

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: