machetedidactice.com

Machete didactice – Cine nu-şi doreşte un brăduţ împodobit de Crăciun?

Image

Confecţionarea machetelor sub formă de copaci sunt foarte îndrăgite de mine și de-a lungul timpului am încercat să le dau viaţă. Un copac reprezintă o imagine plăcută de marea majoritate a oamenilor iar copiii îl adoră.
Despre machetele copaci am vorbit într-o postare anterioară, însă acum doresc să aduc în faţa dumneavoastră machetele brazi.
Este sezonul lor şi ne bucură atât de mult inimile, ochii şi simţurile.

Image  Image

De la brazii simpli la cei împodobiţi, toţi au farmecul lor! Unii cu globuri monocolore, alţii cu globuri multicolore. Important este să aleagă fiecare varianta care îi conferă cea mai bună stare.

Image

În grădiniţă, aceşti brazi pot fi folosiţi pentru a face prezenţa, pentru a afişa diferite notificări, dar nu poate fi neglijat ajutorul pe care-l poate da în activităţile de dezvoltare a vorbirii sau matematice. Pot fi ataşate globuri surpriză sau….. dar câte nu se pot face!

Image  Image

Brăduţul de jos a plecat la o grupă de prichindei de 3 anişori, grupă ce a „ajutat” o doamna educatoare la inspecţia de definitivat.

Image   Image

Brăduţul pe care l-am confecţionat împreună cu Luca pentru a participa la concursul „Cel mai frumos brad”  a ajuns, după terminarea competiției, să înfrumusețeze o sală din grădiniţă.

Image

Nu vreau să închei fără a pomeni despre băieţelul ce târâie brăduţul după el. Este o idee din cărțile de la Editura Casa, colecția Idei creative. Zăboviți pe oferta lor pentru că este extrem de bogată. Îmi este prea drag ca să nu se regăsească la această strigare.

Image

Poate veţi găsi cea mai plăcută cale de a vă împodobi brăduţul încât să vă aduceţi aminte cu mare plăcere, peste ani, de această îndeletnicire!

Lasă un răspuns

%d